nieuws

Nissan terug in koerier-segment

Home

Met de nieuwe Nissan Kubistar heeft Nissan een primeur van formaat op de komende BedrijfsautoRAI. Het is voor het eerst sinds jaren dat Nissan weer een auto levert in de lichtste bedrijfswagenklasse. Ingewijden herkennen natuurlijk de Renault Kangoo in deze Nissan, en dat hebben ze goed gezien. Een wezenlijk verschil met de Nissan is echter dat Nissan ook op deze auto drie jaar garantie geeft.

Wie straks bij de dealer rondkijkt en een vergelijking maakt met de prijzen en uitvoeringen van de Kangoo, komt ongetwijfeld tot nog meer verschillen. De Kubistar is verkrijgbaar met een 1,5 liter common-rail dieselmotor die 80 pk levert. Slechts om de 30.000 kilometer is een bezoek aan de garage vereist. Verder biedt de Kubistar 2,75 kubieke meter laadvolume en 600 kg laadvermogen. Nissan biedt ook nog een versie aan met 3,25 kubieke meter laadvolume met een laadlengte van twee meter.

Reageer op dit artikel