nieuws

Nieuw integratieplatform BEA Systems

Home

BEA Systems heeft versie 8.1 van het op internet gebaseerde integratieplatform WebLogic Platform 8.1 op de markt gebracht. De nieuwe producten zijn gebaseerd op een software-architectuur die door BEA is ontwikkeld op basis van Java 2 Enterprise Edition (J2EE), XML en diverse standaarden voor webservices. Manugistics heeft al aangekondigd de technologie in zijn eigen supply chain software te gebruiken.

De nieuwe versie bestaat uit een aantal onderdelen. WebLogic Platform 8.1 is een applicatieserver en bevat een framework voor enterprise portals en applicatieontwikkeling.
WebLogic Integration 8.1 is een nieuwe benadering van applicatie-integratie, data-integratie en business process management. Dit stukje technologie voorziet klanten van een nieuwe architectuur voor snelle assemblage en integratie van applicaties, data, bedrijfsprocessen en partnernetwerken.
WebLogic Workshop 8.1 biedt een ontwikkelomgeving voor het bouwen, uitbreiden en koppelen van webapplicaties aan andere toepassingen.
WebLogic Portal 8.1 tenslotte is een portal met de nieuwe Java-technologie voor de integratie van content management systemen. De portal biedt nieuwe mogelijkheden voor collaboration, search, webintegratie en ondersteuning van draadloze toepassingen.

Reageer op dit artikel