nieuws

Kruidvat gemoderniseerd

Home

Ruim 850 vestigingen in Nederland en Belgie van Watson worden voorzien van 2400 nieuwe RF-terminals van Symbol. Met de nieuwe apparatuur denkt het bedrijf, met winkelformules als Kruidvat en Trekpleister, de voorraden beter te kunnen beheersen.

Zetes installeerde in vijf maanden 2400 RF-terminals en 850 antennes in winkels van Kruidvat en Trekpleister. Dit project van enkele miljoenen euro’s moet de voorrraden van de winkelformules beter beheersbaar maken. Elke Kruidvat-vestiging beschikt over minstens twee terminals voor het samenstellen van bestellijsten en het voortdurend actualiseren van de voorraadgegevens in de winkelcomputer. Kruidvat denkt de investering al in anderhalf jaar terugverdiend te hebben door een afname in personeelskosten.

Reageer op dit artikel