nieuws

Daewoo vernieuwt driewieler

Home

Daewoo heeft de elektrische 3-wiel vorkheftruck uit de B18T-2 serie vernieuwd. De voornaamste verbeteringen zijn gemaakt op het gebied van ergonomie en prestaties.

De rij- en hefsnelheden zijn volgens de fabrikant met gemiddeld 20 procent verbeterd. Ondanks de zwaardere motoren is de energieconsumptie verlaagd en de operationele inzetduur van de batterij verhoogd. Dit is mogelijk dankzij het geïntegreerde controle systeem en het beter afgestelde elektrisch systeem. Daarnaast zorgt ook de nieuwe aandrijflijn voor een reducering van het energieverbruik. Deze aandrijflijn is stiller dan zijn voorganger en door zijn groter formaat zijn ook het aantal oliegekoelde schijfremmen in het gesloten remsysteem uitgebreid. De nieuwe positie van de bedieningshendels is ongeveer 15 centimeter dichterbij de chauffeur. De hendels zijn hierdoor makkelijker en prettiger te bedienen. De hoofdremcilinder is dubbel werkend waardoor er minder kracht op de rem uitgeoefend hoeft te worden terwijl de remkracht groter is geworden. De wijzigingen gelden voor zowel de B13/15/18 en 20T-2. De prijzen van de nieuwe serie blijven ongewijzigd.

Reageer op dit artikel