nieuws

Universele tellerserie met batterijvoeding

Home

Duranmatic introduceert van haar Duitse leverancier Fritz Kübler GmbH een nieuwe tellerserie met batterij voeding.

De Codix 130-136 serie biedt, vergeleken met andere LCD tellers, naast impulstellers en urentellers ook tachometers en frequentiemeters. Optioneel is een achtergrondverlichting te kiezen waarmee ook in een slecht verlichte omgeving een goede leesbaarheid gegarandeerd wordt. De urentellers ( Codix 134, 135) hebben een bereik van h/min, h/min/sec en sec met 1/10 s resolutie. Ze worden via een timer-enable ingang gestuurd. De pulsingangen zijn bij de PNP-uitvoering voor 3 – 30 V DC en bij de PNP-uitvoering voor 4 – 30 VDC geschikt. Daarnaast is er een speciale versie die voor pulsen van 10 – 260 VAC/DC geschikt is.

Reageer op dit artikel