nieuws

Servicen op de fiets

Home

Van Duijvelaar Pompen in Alphen aan den Rijn heeft de ‘oude’ bakfiets weer in ere hersteld. Enkele van de servicemonteurs van het bedrijf zetten de servicebussen neer aan de rand van het centrum van de stad, bijvoorbeeld Amsterdam, stappen op hun fiets en rijden richting de klant.

Je conditie op peil houden met je werk, het is volgens Duijvelaar Pompen slechts een van de voordelen van de ‘oude’ bakfiets met moderne aluminium kist voor de benodigde onderdelen. Het geen hinder meer hebben van files en de uitgespaarde parkeerkosten levert het bedrijf naar eigen zeggen een besparing op van dertig procent op de reiskosten van de monteur. De oplossing van de bakfiets is door Duijvelaar zelf bedacht en kwam voort uit frustratie en sterk oplopende reistijden in binnensteden.

Reageer op dit artikel