nieuws

Jubilerend TLN opent nieuw pand

Home

Het tien jaar geleden ontstane Transport en Logistiek Nederland, kortweg TLN, viert dit jubileum vandaag met de opening van het nieuwe pand door minister De Boer van Verkeer en Waterstaat. Vanmiddag is de officiële opening in Zoetermeer.

In 1993 fuseerden de vervoers-organisaties CVO en NOB. Het nieuwe pand dat nu wordt geopend is 3500 m2 groot en telt vier lagen. Iedere verdieping heeft zijn eigen kleur. De vestigingsplaats is dezelfde gebleven, het nieuwe pand ligt in de wijk Rokkeveen. Twee oud-voorzitters zullen toespraken houden en om 16.40 uur zal de huidige voorzitter van TLN M.C. van der Harst een voordracht houden. Kort daarna zal de minister van Verkeer en Waterstaat de openingshandeling verrichten, waarvoor twee abseilers het gebouw afdalen en de sleutel aan De Boer overhandigen.

Reageer op dit artikel