nieuws

Ergonomische hefkanteltafel

Home

Tijdens het kantelen verschuift de voorkant van de hefkanteltafel naar achteren waardoor het uitpakken van producten eenvoudig en zo ergonomisch mogelijk wordt.

De hefkanteltafel bestaat uit een 400 mm in hoogte verstelbare heftafel met een kantelbaar blad dat tot ca. 35º kan kantelen. Door de compacte bouwwijze is het apparaat makkelijk inzetbaar bij productiemachines. Deze hef-kanteltafel is robuust gebouwd en daardoor stabiel en veilig. Het plateau is van 3 zijden te beladen en met een handpalletwagen eenvoudig te verplaatsen. De bediening is op een statief bij de tafel te zetten. Als afscherming van de scharen is een vouwgordijn gebruikt, het kantelplateau heeft een schakellijst die beschermd tegen afknellen. Inlichtingen: Intraboss industrieel Comfort, Bunschoten, tel. (033) 254 46 35, www.intraboss.nl

Reageer op dit artikel