nieuws

Data BedrijfsautoRAI 2003 bekend

Home

De BedrijfsautoRAI 2003, of internationaal gezien de European Road Transport Show, zal van 17 tot en met 25 oktober plaatsvinden. Het zal de eerste keer zijn in de geschiedenis van deze beurs dat hij in het najaar wordt gehouden.

De verschuiving van eind winter, februari om precies te zijn, naar oktober heeft te maken met de verkregen A-status. Omdat de Internationale Automobil-Ausstellung, beter bekend als IAA ook die A-status heeft en beiden dreigden tegelijk te worden georganiseerd, is gekozen voor verplaatsing naar het najaar.
Zo krijgen beide beurzen ‘gegarandeerd’ de aandacht ‘die ze verdienen’, aldus de Amsterdam RAI in een verklaring. Door de verplaatsing ook tegemoet gekomen aan de wensen van de OICA, de Organisation Internationale des Constructeurs d’Automobiles, het wereldwijd overkoepelend orgaan van autofabrikanten. De BedrijfsautoRAI zal tijdens de negen dagen dat de beurs wordt gehouden tijdens werkdagen open zijn van 10.00 tot 22.00 uur. In de weekeinden van 110.00 tot 17.00 uur. Meer informatie is te vinden op www.roadtransportshow.nl

Reageer op dit artikel