nieuws

Robots op de transfercar

Home

HTH, een grote producent van keukens, badkamers en kettingkasten, heeft de gehele material handling van de deuren geautomatiseerd. Robots verzorgen nu de gehele orderpicking van alle deuren. Hiervoor is een speciale pickrobot ontwikkeld die werd geplaatst op een transfercar die automatisch door de magazijngangen rijdt.

orderpicken van grote deuren voor keukens, badkamers en kledingkasten. Groei in de branche en het arbeidsintensieve, niet-ergonomisch orderpicken met veel kans op beschadiging, waren de belangrijkste redenen voor deze ontwikkeling. Zeven opslagruimten zijn nu samengevoegd tot een magazijn met slecht 450 vierkante meter met 450 opslaglokaties verspreid over drie niveaus. Alle handling van en naar het voorraadmagazijn is nu geautomatiseerd. Hiervoor werd een speciale transfercar ontwikkeld waarop een pickrobot is geplaatst. Deze kan 50 verschillende artikelen picken. Het voorraadsysteem draait op Windows ook geleverd door Univeyor.

Reageer op dit artikel