nieuws

Cat bindt strijd aan met verbranders

Home

Cat Lift Trucks bindt met een vernieuwde reeks 80 volt vierwiel elektrische heftruckmodellen de symbolische strijd aan met overeenkomstige verbrandingsmodellen.

De toegepaste AC-technologie met regeneratie levert volgens de fabrikant het vermogen, de duurzaamheid en de prestaties van klassieke brandstofmotoren. Daarbij is het onderhoudsinterval op 500 uur gesteld. De EPK PAC-reeks bestaat uit vier modellen: EP20K PAC, EP25K PAC en EP35K PAC, met hefvermogens van 2 tot 3,5 ton. Een ander kenmerk van de EPK PAC-reeks is een programmabesturingssysteem met vijf voorgeprogrammeerde werkstanden: gemiddeld magazijn, hoge prestaties, economisch, lange en korte afstanden Ingebouwde monitoring en een zelfdiagnosesysteem bewaakt de optimale werking en waarschuwt wanneer een onderhoudsbeurt nodig is.

Reageer op dit artikel