nieuws

5000 koelmachines voor P&O Nedlloyd

Home

Scheepsvervoerder P&O Nedlloyd heeft 5000 koelmachines in gebruik genomen. De apparaten worden gebruikt voor het geconditioneerd vervoer per schip. Het Japanse bedrijf Daikin heeft de koelmachines geleverd aan P&O Nedlloyd.

De koelmachines zijn nodig als uitbreiding omdat volgens de scheepsvervoerder de markt voor geconditioneerd vervoer in 2002 flink is gegroeid en nog steeds stevig in omvang toeneemt. Daikin heeft van P&O een optie gekregen nog eens een flink aantal machines te produceren. Wanneer het bedrijf daarmee kan beginnen is niet bekend gemaakt. De groei van de scheepsvervoerder is vooral afkomstig van de nieuwe dienst waarmee het bedrijf rond de wereld vaart, van Europa naar Australië en Nieuw Zeeland en de oostkust van de Verenigde Staten.

Reageer op dit artikel