nieuws

Drie 16-tonners voor staalfabriek

Home

Het staalbedrijf Fundia Nedstaal heeft drie nieuwe 16 tons heftrucks aangeschaft van Kalmar. Het bedrijf eiste een uitgebreid pakket voor de service van de distributeur omdat de staalfabriek 24 uur per dag moet draaien.

De staalfabriek van Fundia Nedstaal, onderdeel van de Finse Rautaruukki Groep, dichtbij Rotterdam draait 24 uur per dag en 365 dagen per jaar. De trucks die materialen aan- en afvoeren zijn essentieel voor het voortgangsproces. Voor de interne material handling schafte het bedrijf drie nieuwe 16 tons heftruck aan van Kalmar. De trucks zullen zo’n vierduizend uur per jaar maken. Distributeur Peineman-Kalmar zal zorgdragen voor de service van de trucks. Eén ochtend per week zullen de monteurs van de distributeur de trucks onderhanden nemen.

Reageer op dit artikel