nieuws

Triple ID Havenkraan

Home

De Triple ID is een door ingenieursbureau Praxis en kraanbouwer HTJ International ontwikkelde kraan voor de wat kleinere terminals. De kraan is geschikt voor het afhandelen van containers, stukgoed en hij kan als grijpkraan worden ingezet.

In de ‘lemniscaatkraan’ zijn drie innovatieve ontwikkelingen verwerkt. De lemniscaat is van oorsprong geschikt voor het grijperbedrijf. Bij deze versie is een extra mechanisme aangebracht waarmee snel kan worden overgeschakeld naar het overslaan van containers tot circa 35 ton gewicht of voor een haakbedrijf tot veertig ton. De HTJ-kraan heeft uitsluitend normale trappen die zelfs tot in de top van de kraan reiken. De derde vinding die in de kraan is verwerkt is de aandrijving. Het traditionele losse machinehuis ontbreekt. De overslagcapaciteit van de Triple ID ligt op ruim veertig containers per uur.

Voor meer info: Ingenieursbureau Praxis
Zeilmakerstraat 18
1991 JC Velserbroek
023-5393439, prins@praxisdesign.nl

Reageer op dit artikel