nieuws

TransMission: specialist voor mkb

Home

TransMission is een samenwerkings-verband van dertien zelfstandige familiebedrijven in Nederland en twee in België, dat begin 2000 is opgericht. Routevervoer en netwerkdistributie voor het midden- en kleinbedrijf zijn zwaartepunt van de activiteiten.

Alle deelnemers kwamen oorspronkelijk uit andere verbanden (ABX Nederland, Distrigroup Benelux). Doordat ze zelfstandig blijven en toch samenwerken, combineren ze afzonderlijk hun regionale sterkte, inclusief persoonlijke benadering, met een gezamenlijke, landelijke dekking en full-range service. De partners maken gebruik van een it-platform dat in-house ontwikkeld is.
TransMission gaat van kleine pakketjes steeds meer richting stukgoed en palletdistributie. Ook maatwerk, aflevering op de werkplek (tot op etageniveau) en specifieke pakketten staan op het programma. Behalve voor het midden- en kleinbedrijf wordt ook gereden voor bedrijven als Philips, Sara Lee, Volvo en Peugeot. De deelnemers bezorgen via het TransMission-netwerk 8000 zendingen, met een wagenpark van 500 auto’s. In 2001 werd een totale omzet van 60 miljoen euro behaald.
Meer informatie: www.trans-mission.nl

Reageer op dit artikel