nieuws

Tanktrap nu wendbaarder

Home

Haagh Protection komt met een verbeterde versie van de tanktrap die gebruikt wordt bij het beklimmen van tankauto’s en tankwagons. De nieuwe versie heeft in plaats van twee, nu vier wielen waarvan er twee zwenken.

De tanktrap is al 15 jaar op de Belgische en Nederlandse markt. De trap is verrijdbaar en in hoogte verstelbaar. Voorheen kon de tanktrap met de twee wielen slechts als kruiwagen worden gereden. Dat maakte het geheel niet wendbaar. Voor korte draaiingen moest de constructie zelfs worden opgetild. Haagh Protection heeft geluisterd naar de klanten en nu dus twee zwenkwielen toegevoegd. Hierdoor is korter draaien mogelijk, dus meer zoals een winkelwagentje. Als de trap in de juiste positie is gebracht, kunnen de achterste wielen worden ingeklapt. Pas dan is de trap toegankelijk en in een stabiele positie gelocked.
Meer informatie: Haagh Protection, Rijen, telefoon (0161) 226 559,
www.haagh-protection.com

Reageer op dit artikel