nieuws

Palletwikkelaar uit Nederland

Home

De A250 is een palletwikkelaar met een degelijke, onderhoudsvrije constructie, die volgens de Nederlandse fabrikant Matco, de levensduur ten goede komt. Eventuele vervangingsdelen voor dit Nederlands product zijn direct uit voorraad leverbaar.

De machine heeft een foliebesparend folie voorreksysteem (winwrap), waarmee bespaard kan worden op de wikkelkosten per pallet. De toepasbare foliebreedtes zijn 400 tot 600 millimeter. De bruikbare foliediktes lopen van 8 tot 23 micron. De wikkelaar wordt custom-made gebouwd. Er is zowel een vol-, als een halfautomatische versie verkrijgbaar. De draaitafel, met V-snaaraandrijving, is 78 millimeter hoog, waarmee deze vrij eenvoudig in de vloer is in te bouwen. De plateaudiameter is 1600 millimeter, terwijl het draagvermogen 1500 kilogram is. Inlichtingen: Matco, www.matco.nl

Reageer op dit artikel