nieuws

Nieuwe hydraulische leiding

Home

Synflex komt met een nieuwe hydraulische leiding voor toepassingen in heftrucks. Deze Spectra-leiding is speciaal ontwikkeld voor trucks die moeten werken onder extreme temperatuursveranderingen.

De nieuwe leidingen zijn bijzonder buigzaam. Ze blijven dit ook onder extreem lage temperaturen tot –54 graden Celsius. Verder zijn ze ook bestand tegen temperaturen tot 93 graden Celsius. Hierdoor zijn ze geschikt voor hydraulische toepassingen van 3.000 PSI (207 Bar). Door de lichte constructie en de buigzaamheid is het product goed te gebruiken voor snelle herstelwerkzaamheden, aldus de leverancier. Ook hoeven distributeurs niet meer met meerdere leidingen te rijden omdat de leiding past op alle standaardkatrollen. Hierdoor zijn extra leidingen en speciale koppelingen overbodig zijn geworden. De Spectra-leiding is verkrijgbaar in vijf verschillende maten.

Reageer op dit artikel