nieuws

KPN brengt logistiek onder bij TNT

Home

KPN heeft vandaag definitief zijn handtekening gezet onder een vijfjarige overeenkomst met TNT Logistics. De logistiek dienstverlener gaat alle opslag- en vervoersactiviteiten voor KPN in Nederland uitvoeren. Per jaar gaat het om een omzet van circa 20 miljoen euro.

In november werd al bekend dat KPN en TNT Logistics aan het onderhandelen waren. De logistiek van KPN betreft het vervoer vanaf leveranciers van kabels, reserve-onderdelen, mobiele telefoons en folders. Ook de opslag en het vervoer naar winkels en soms woonhuizen valt onder de overeenkomst. Logistiek is voor KPN geen kernactiviteit meer. “Met het onderbrengen bij TNT Logistics wilen we de efficiëntie vergroten”, aldus een KPN-woordvooerder.
Als gevolg van de overeenkomst gaan vanaf 1 maart 163 medewerkers van KPN Logistics over naar TNT Logistics.

Reageer op dit artikel