nieuws

Jeka richt nieuwe business unit op

Home

NIJMEGEN – De nieuwe business unit van Jeka: ‘Twin order picking systems’ gaat vanuit Oploo het orderverzamelssysteem RackRunner technisch en commercieel verder uitdiepen.

Twin werkt uitsluitend voor het product: de RackRunner. Jeka blijft de leverancier van logistieke bewegwijzering. Het orderverzamelsysteem is in samenwerking met Demcon ontwikkeld. Deze bestaat uit een apparaat dat over rails langs de magazijnstellingen rijdt. Het zoekt en scant zelfstandig de locatie. De orderverzamelaar heeft hierdoor beide handen vrij om de artikelen uit de stelling te halen. Schrijf- of controlewerk is hierbij niet nodig, wat minder vermoeiend is en waarmee in de praktijk minder fouten worden gemaakt. Draadloze aansturing, communicatie en labelprinters zijn met dit systeem onder andere mogelijk.

Reageer op dit artikel