nieuws

Isolerende vloermatten

Home

Langdurig staan op dezelfde plek is de voornaamste oorzaak van vermoeidheid. En wie moe is, maakt sneller een fout. De serie vloermatten van Notrax bieden extra isolatie tegen koude, geluid en vocht. Het materiaal is bestand tegen vallende gereedschappen en zijn voorzien van een anti-sliplaag.

Voor de droge omgeving zijn er de 410 Airug, de 419 Diamond sof-tred en de 479 Cushion Trax. De eerste twee zijn geschikt voor omgevingen met een lichte belasting. De gesloten celstructuur van het schuimvinyl vermindert ongemak aan benen en rug. Voor een middelbare belasting is er de Diamond Sof-tred, gemaakt van Dyna-shield met een beschermende oppervlaktelaag. Voor een vochtige werkomgeving zijn er drie varianten: de 552 Sanitop, voor middelzware belasting, is een allround mat van veerkrachtig rubber die bestand is tegen agressieve chemicaliën. De 563B Sanitop deluxe beveled is zeer geschikt voor zware belasting, bijvoorbeeld bij continu werk. De open structuur van deze slijtvaste mat zorgt voor goede ventilatie en afvoer van vocht en vuil. De 520 HD Cushion-Lok tot slot is bestand tegen extreme omstandigheden. De vorm en afmeting van deze mat – verkrijgbaar in open en gesloten uitvoering – zijn naar wens leverbaar. Inlichtingen: A.J. Steenkist-Rooijmans, Eindhoven, tel. (040) 250 73 73, www.steenkist.com.

Reageer op dit artikel