nieuws

Bedieningspanelen van Mitsubishi

Home

Fabrikant Mitsubishi Electric brengt twee nieuwe bedieningspanelen op de markt voor PLC’s. Het betreft de F920GOT-BBD5-K-E en de F930GOT-BBD5-K-E. Het zijn volgens importeur Getronics de eerste op functietoetsen gebaseerde bedieningspanelen van de GOT-serie met tochscreen.

Het kleinste display van de twee, de F920, heeft een 2,6 inch groot display met een grafische resolutie van 128×64 pixels of vier regels met veertien karakters tekst. Het display geeft gegevens weer in twee kleuren. Verder is het apparaat voorzien van een numeriek toetsenbord en heeft het zes vrij programmeerbare functietoetsen.
De F930 onderscheid zich van zijn kleinere broer door een grotere display (4,4 inch, resolutie 240×80) met vijf regels en in totaal dertig karakters. De F930 heeft daarbij acht vrij programmeerbare functietoetsen met LED-indicatoren.

Reageer op dit artikel