nieuws

Nieuw kantoor voor Foqus-ICT

Home

Foqus-ICT, één van de grootste Navision Solution Centers, heeft sinds het nieuwe jaar een nieuwe locatie betrokken. Na de overname van Improve Information Systems in 2002 had het bedrijf behoefte aan meer ruimte. Het nieuwe pand bevindt zich aan Traverse 3 in Veenendaal. Hier kan onder meer een permanent trainingslokaal worden ondergebracht.

Door de aanwezigheid van een traininslokaal kunnen deze diensten verder worden geoptimaliseerd.

Foqus-ICT is één van de ‘founding members’ van de FAQT Group, één van de grootste Global Partners van Microsoft Business Solutions (voorheen Navision). Met ruim 60 klanten is Foqus-ICT actief in de branches Metaal en Elektro, Machine en Apparatenbouw, Handel en Internet, Hout en Meubel en Sociale Werkvoorziening. Een tweede activiteit van Foqus-ICT is e-Con. Deze rule-based (product)configurator maakt het mogelijk om een goede balans aan te brengen tussen efficiency, effectiviteit en flexibiliteit.

Reageer op dit artikel