nieuws

Websuper MaxFoodMarket stopt

Home

Totaal onverwacht heeft MaxFoodMarket laten weten per direct te stoppen. Als reden voor het besluit geeft MaxFoodMarket dat er te weinig geld is. Er werden nog steeds verliezen gemaakt, waarvoor geen nieuw kapitaal kon worden aangetrokken. De groei van het aantal bestellingen bleef ook achter bij de verwachtingen.

De stop gaat er onverwacht uit. Recentelijk liet het bedrijf weten mobiele pinautomaten te introduceren om betalen voor klanten aantrekkelijker te maken. Ook werden tegoedbonnen in het vooruitzicht gesteld als te laat wordt bezorgd.

Het was de verwachting dat Maxfoodmarket begin 2003 winst zou maken. Goede service en lage prijzen leken in de formule verenigd te zijn, waardoor het als een van de weinige internetbedrijven succesvol leek. De website geeft alleen de mededeling weer dat de site wegens onderhoud gesloten is.

Reageer op dit artikel