nieuws

Unit 4 Agresso krijgt grootste Engelse order ooit

Home

De gemeente Wigan en de Greater Mancherster Brandweer gaan gebruik maken van Unit 4 Agresso Business World. Kernmodules worden eProcurement, Projecten, Kostencalculatie en Facturatie naast financiële toepassingen. De order is de grootste voor Unit 4 Agreso in het Verenigd Koninkrijk ooit en vertegenwoordigt 2,4 miljoen euro. In de pitch deden ook SAP en Oracle mee.

De software vervangt maatwerk dat in eigen huis bij de gemeente Wigan werd ontwikkeld. Onderscheidend voor Unit 4 Agresso was de bekendheid met de publieke sector en de mogelijkheid het programma aan te passen aan organisatorische veranderingen.

De toepassing van eProcurement is nieuw voor de Britse gemeente. Betere inkoopcontracten, andere bedrijfsvoering en minder papierwerk moeten hier besparingen opleveren.

Het systeem wordt gefaseerd ingevoerd en operationeel worden tussen de zomer van 2003 en april 2004.

Reageer op dit artikel