nieuws

Nieuwe managementstructuur voor Tibbett & Britten

Home

Logistiek dienstverlener Tibbett & Britten heeft de managementstructuur gewijzigd. De directie splitst hierbij de operationele en strategische taken. De topfunctionarissen van Exel in Europa en de Verenigde Staten werken in beide organen naast elkaar. De ‘operating board’ formuleert de strategie en implementeert deze om de gestelde doelen te halen. De Group Board concentreert zich op de strategische richting en beheerstaken.

In de Operating Board hebben zitting: Group Chief Executive Mike Arrowsmith, President Americas Mike Sprague, Managing Director Europe Saad Hammad (vanaf begin 2003), de Managing Directors van UK & Ireland, Fashion, MEA/ Global Accounts, de Group Finance Director en de Group HR Director.

De Group Board heeft in zich de Executive Chairman John Harvey, de Group Chief Executive, Managing Director Europe, President Americas en de Group Finance Director.

Met de nieuwe structuur voegen de huidige non-executive directors Edward Buchan, Bill Thomson en Robert Wood zich bij de Group Board. Martin Graham, David Musgrave en Mike Evans verlaten de Group Board. De eerste twee hebben zitting in de Operating Board, Evans verlaat Tibbett & Britten.

De nieuwe organisatie moet leiden tot een betere focus, meer helderheid en grotere mogelijkheden voor verdere groei.

Reageer op dit artikel