nieuws

DHL vliegt in nieuw tenue

Home

DHL verandert sinds de integratie in Deutsche Post de kleuren van de huisstijl in geel/rood. Het vliegtuig, een Boeing 757SF, is gestationeerd te Brussel en heeft op 11 december de eerste operationele vlucht gemaakt. Voor de Kerst worden de tweede en derde Boeing 757SF in dezelfde kleuren afgeleverd. Daarmee komt de vloot vliegtuigen van dit type op 20, onderdeel van een investering in 34 vliegtuigen van dit type.

Met deze investering heeft DHL de meest geavanceerde luchtvloot van de branche. De Boeing 757SF is het snelste in zijn soort, terwijl het de geluidsoverlast met 77% en de CO2-emissies met 13% vermindert ten opzichte van de 727SF-toestellen die ze vervangen.

De laatste toestellen opereren vanuit Brussel en vliegen in het Europese netwerk op 54 bestemmingen.

Reageer op dit artikel