nieuws

Creatieve oplossing Kerstdrukte

Home

Sinds vorig jaar maakt kledingdistributeur Bleckmann deel uit van TPG Post. Waar de Kerstdrukte normaal wordt overwonnen met ingehuurde mensen, nu werken de medewerkers van Bleckmann en TPG samen om in twee ploegen van 60 mensen de Kerstdrukte op te vangen. Ook worden vrachtwagens van Bleckmann ingezet als postauto. De decembermaand is traditioneel rustig: de winterkleding is in de winkels en de zomercollectie moet nog binnenkomen.

Het tijdelijke sorteerstation is actief voor de post in de noordelijke vier provincies. Tot en met vrijdag worden hier ongeveer 3,3 miljoen kaarten en brieven verwerkt.

Dat het toch ‘alle hens aan dek’ is, blijkt wel uit het feit dat iedereen, ook directie en salarisadministrateur, meehelpen bij de klus.

Reageer op dit artikel