nieuws

BEA’s platformvisie succesvol

Home

BEA Systems heeft in het derde kwartaal Europese organisaties als nieuwe klanten verworven, waaronder Deutsche Bank, SWIFT, British Telecommunications, Vodafone D2 GmbH, F.C. Barcelona en Moët et Chandon. In het derde fiscale kwartaal dat sloot op 31 oktober 2002, sloot BEA nieuwe deals met 382 klanten in Europa. Bovendien tekende BEA partnercontracten met meer dan 70 systeemintegrators en softwareleveranciers.

In de financiële dienstverleningsector sloot BEA onder andere nieuwe deals met Nordea Bank Polska, Capital One Services, Royal Bank of Scotland, Banco Sella, Banco Popolare Di Bergamo en AXA België. In de telecommunicatiebranche hebben Telefonica Moviles Espana, Telecom Italia Mobile SpA en Cesky Telecom zich aangesloten bij BEA’s groeiende groep Europese klanten, terwijl in de farmaceutische industrie Novartis Pharmo Spt en GlaxoSmithKline contracten tekenden. Andere prominente ondernemingen die kozen voor BEA zijn ANPE, Groupama en Smiths Food Group.

Mondiaal gezien ging het bij 78% van alle deals boven de $500.000 om meerdere producten van BEA. Hieruit blijkt hoe succesvol BEA is in het uitbouwen van de functionaliteit van BEA WebLogic applicatieserver door de toevoeging van tools voor integratie, portals en applicatieontwikkeling.

In het derde kwartaal heeft BEA in Europa ook contracten gesloten met 30 extra systeemintegrators en 41 onafhankelijke softwareleveranciers. Onafhankelijke softwareleveranciers als Broadsystem, Energis en Odyssey Asset Management Systems zijn enkele van de nieuwe partners die zich hebben aangesloten bij het BEA Star Partner Programma. Alcatel CIT, Cambridge Technology Partners, IT Vision AG, Mermit Business Applications Oy en Xebia b.v. zijn toegetreden tot het groeiende aantal BEA systeemintegrators.

Reageer op dit artikel