nieuws

Locus opent in België

Home

LocusWMS kent in België een gestaag groeiende vraag. Om daarin te voorzien heeft het Almeerse bedrijf een vestiging in Vlaanderen geopend. Hier worden de klanten door een volledig Belgische crew bediend. Daarmee komt een einde aan de samenwerking die het bedrijf had met Arthur Andersen, die voor implementaties in Beligë zorgde. De nieuwe vestiging van LocusWMS België bvba bevindt zich in Lokeren.

Het managementteam van het nieuwe bedrijf bestaat uit de heren Hermie, Kervel en Ongevalle. Zij nemen onder meer de activiteiten van de implementatie-afdeling van Arthur Andersen over. Deze verzorgde sinds 2000 de dienstverlening voor LocusWMS.

LocusWMS heeft in België al de nodige klanten. Dit zijn onder meer Scholtens (Libridis Boeken), Unlin (Quick Step laminaat), EMGO (Philips – Osram) en Sioen Industries.

Reageer op dit artikel