nieuws

IT-award of Excellence voor LIS

Home

LIS heeft de ‘IT Award of Excellence 2002’ in de wacht gesleept. Het ITM (Institute of Transport Management), dat de prijs uitschrijft, bekroont met deze toekenning de sterke prestaties van LIS’ geavanceerde supply chain software en van haar klantenondersteuning. De award werd toegekend na een intensief onderzoek van 12 maanden naar de ontwikkelingen binnen supply chains.

LIS werd in die onderzoeken consistent vernoemd door ITM-leden als sleutel tot hun supply chain successen. Drie elementen kwamen daarbij steeds terug: de strategie van LIS dat algemeen overzicht combineert met een sterk lokaal projectbeheer, continue inspanning om producten, diensten en technologieën te optimaliseren en de toewijding en ervaring van de LIS-medewerkers.

Reageer op dit artikel