nieuws

CaptureTech laat Group 4 Falck Schotland scannen

Home

CaptureTech heeft een overeenkomst gesloten met geldwaardetransporteur Group 4 Falck in Schotland voor de levering, implementatie en onderhoud van handheldterminals en mobiele printers voor de chauffeurs op de geldauto’s. Bij Group 4 Falck worden meer dan 50 chauffeurs voorzien van een HHP Dolphin 7200 handheldterminal en de B211 mobiele printer van ToshibaTEC.

Aan de keuze voor deze toepassing is een uitgebreide selectie en testprocedure vooraf gegaan: robuustheid, ergonomie en technische specificaties waren doorslaggevend.

CaptureTech beschikte al over een ruime ervaring in de geldwaarde transportmarkt: zo heeft het bedrijf succesvolle implementaties verricht bij onder meer Geldnet Nederland, Securitas Noorwegen en Siwacht in Oostenrijk. Nog geen drie weken geleden sloot Capturetech al een Europees raamcontract met Securitas.

Reageer op dit artikel