Programma

Programma is onder voorbehoud van wijzigingen.

 09.00 uur

  Ontvangst  
    Koffie en thee en gelegenheid tot bezoeken informatiemarkt WMS  
       
09.25 uur   Opening  
    In 1996 organiseerde vakblad Logistiek de eerste editie van de WMS-dag.We kijken samen met u terug op twintig jaar WMS én kijken vooruit naar de toekomst!  
    Heres Stad, hoofdredacteur Logistiek introduceert de dagvoorzitter en debatleider Martijn de Greve  
       
09.30 uur    20 jaar WMS
    Wat waren de trends de afgelopen 20 jaar en welke zijn nog actueel? Welke lessen hebben we geleerd? Hoe heeft WMS zich technologisch ontwikkeld? 
    Harm Beerens, portalmanager Logistiek.nl, neemt u mee op een reis door de tijd met filmpjes van aansprekende WMS-projecten. Daarna volgt een debat onder leiding van Martijn de Greve en side-kick Jeroen van den Berg, sinds 1996 expert op het gebied van WMS. Aan het woord komen:   
   
 
    Praktijk


 
    Herman Toonen – Commercieel directeur Frigolanda 
    Koel- en vrieshuis Frigolanda heeft vestigingen in binnen- en buitenland. Het bedrijf zit midden in een bedrijfsbreed WMS-project. De eerste vestigingen zijn al live. Herman Toonen vertelt over het project, de eerste resultaten en de geleerde lessen.  
       
   

Irene Overweel – Project manager business innovationWE Fashion

 
    Was keynote-spreker op één van de eerste edities van de WMS-dag naar aanleiding van een project bij Levi’s. Deed bij WE Fashion nog diverse andere WMS-implementaties en houdt zich tegenwoordig bezig met implementatie van omnichannel-concepten. Ze gaat in op de veranderende rol van WMS.  
       
    Expert


 
    Ludo Hof – adviseur Rootven
    Ervaren adviseur die veel pakketselecties (ERP,WMS) en logistieke projecten heeft begeleid. Hij zal zijn visie geven op wat afgelopen twintig jaar vaak verkeerd ging tijdens projecten en hoe dit te voorkomen.  
       
   

Jeroen van den Berg – WMS-expert

 
   

Niemand kent de WMS-markt beter dan hij. Was afgelopen twintig jaar regelmatig spreker op de WMS-dag. Doet onderzoek naar WMS-pakketten en begeleidt selecties en implementaties. 

 
       
    Leverancier


 
    Peter van Merode – Vice President Industry Strategy JDA
    Ervaringsspecialist vanuit strategisch keuzes voor WMS pakketten. Stond in 1996 als één van de eerste leverancier op de WMS-dag en heeft daarna diverse strategische functies bij WMS-aanbieders bekleed.  
       
10.30 uur   Mensen uit de praktijk aan het woord
    Toelichting op klantencases die tijdens de kennissessies worden gepresenteerd.  
       
10.45 uur   Koffie- en theepauze
    Gelegenheid tot bezoeken informatiemarkt  
       
11.00 uur   Start kennissessies
                     U heeft keuze uit maximaal 3 kennissessies.
       
    Binnenkort wordt bekend welke klantencases er worden behandeld tijdens de kennissessies.  
       
12.00 uur   Lunch (tot 14.00 uur)  
       
16.15 uur   ‘Veranderende wereld’ door de ogen van een trendwatcher  
    Een wereld die snel transformeert en op weg is naar een volgende fase met mega trends en ontwikkelingen die ons leven en werk veranderen. Ben jij klaar voor de toekomst?  
       
17.00 uur   Afsluiting  
    Op het informatieplein kunt u onder het genot van een drankje en borrelhapje, bijpraten met collega’s uit de branche, experts en partners van de WMS-dag.