Partners


SSI Schäfer

SSI Schäfer is dé wereldwijde totaalleverancier voor uw magazijninrichting. Of het nu gaat om magazijnstellingen, etagevloeren, kunststof magazijnbakken, werkplaatsinrichtingen, een compleet geautomatiseerd transportsysteem of automatisch orderverzamelsysteem. SSI Schäfer heeft het allemaal. 

Magazijninrichter SSI Schäfer kan het totale proces van magazijninrichting verzorgen: van ontwerp, planning, levering en montage tot realisatie van complexe (geautomatiseerde) logistieke projecten als turn-key leverancier. Alles uit één hand…

SSI Schäfer bezoekt met u PACCAR Parts Distribution Center (PDC) in Eindhoven & Omron European Distribution Center Den Bosch.

Meer informatie over SSI Schäfer vindt u op: www.ssi-schaefer.nl. 


Consafe Logistics

In 35 landen verspreidt over de hele wereld helpt Consafe Logistics bedrijven uit allerlei industrieën en marktsegmenten om met behulp van hun supply chain executie de concurrentie voor te blijven.

Astro WMS optimaliseert op een innovatieve manier de inslag, opslag en uitslag in uw magazijn. Zo heeft u uw klanten nog meer te bieden en verbetert u uw concurrentiepositie. Met Astro WMS kiest u voor een slim, schaalbaar en compleet WMS dat steeds wordt geüpgraded om ook in de toekomst te blijven voldoen aan uw wensen.

Consafe Logistics bezoekt met u Logistiek Centrum Extra@Home – PostNL  in Amersfoort & Warehouse Videojet Technologies Europe De Meern.

Meer informatie over Consafe Logistics vindt u op: www.consafelogistics.nl


Slimstock 

Sinds de oprichting in 1993 is Slimstock gegroeid tot Europees marktleider in voorraadoptimalisatie met meer dan 600 klanten wereldwijd. Slim4, ons complete softwarepakket voor forecasting, demand planning en voorraadbeheer, helpt u om de juiste voorraad op het juiste moment op de juiste plaats te krijgen. Wij helpen u uw voorraad te verlagen en tegelijkertijd de servicegraad te verhogen. Zo stijgt de omzet, terwijl de kosten dalen. We garanderen dat u de resultaten behaalt die u voor ogen hebt. U verdient uw investering in Slim4 al vanaf een jaar terug.

Slimstock bezoekt met u Groothandel – Mediq in Oss‎.

Meer informatie over Slimstock vindt u op: www.slimstock.com. 


Bito

BITO is producent van opslag- en orderverzamelsystemen. BITO heeft meer dan 50 jaar ervaring in het inrichten van magazijnen in talloze branches.
Het assortiment gaat van legbordstellingen en palletstellingen, tot doorrolstellingen, meerverdieps-installaties en mobiele stellingen
tot automatisch bediende bakkenmagazijnen. Ook hebben we kwalitatieve kunststofbakken voor opslag, transport en orderverzamelen in eigen productie.

Doordat ons productieproces flexibiliteit toelaat, bieden we naast de seriematig geproduceerde producten, ook maatwerk aan.

We zetten graag onze knowhow in om de logistieke flow in uw magazijn zo optimaal mogelijk te laten verlopen en een veilige omgeving te creëren voor alle medewerkers. 

Meer informatie over Bito vindt u op: www.bitosystems.nl. 


Covebo

Onze naam zegt het al. Wij zenden mensen uit, werven én selecteren. Met een internationaal netwerk van 11 vestigingen in Nederland, 4 in Polen, 1 in Duitsland en partners in Hongarije en België is Covebo al 12 jaar een toonaangevende uitzendgroep in internationale arbeidsbemiddeling. Onze teams hebben een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Dat zorgt voor ondernemerschap en lokale betrokkenheid. Door onze aanwezigheid dichtbij de klant kunnen we snel en flexibel op- en afschalen met betrokken en lokaal gehuisveste uitzendkrachten. Dit wordt ondersteund door state of the art automatisering, die ons, maar ook onze klanten nuttig inzicht geeft in de processen en prestaties. Dit alles is de basis van onze operational excellence. Wij noemen dat “Gewoon Goed Geregeld”. 

Meer informatie over Covebo vindt u op: www.covebo.nl.