nieuws

UPS maakt verzenden buiten Europa eenvoudiger

Distributie 752

UPS breidt zijn Economy service uit in Europa. De nieuwe dienst moet het voor MKB bedrijven eenvoudiger maken om te verzenden naar landen buiten de Europese Unie.

UPS maakt verzenden buiten Europa eenvoudiger

Na de lancering in Canada, China, Hong Kong, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten eerder dit jaar, is UPS Economy nu ook beschikbaar voor klanten in Nederland, Duitsland en Frankrijk.

Deze dienst biedt bedrijven een voordelige en efficiënte mogelijkheid om te verzenden naar klanten in landen buiten de Europese Unie belooft UPS. “De uitbreiding van onze UPS Economy-service naar enkele van Europa’s grootste e-commercemarkten maakt deel uit van onze continue toewijding om kleine bedrijven dezelfde toegang te bieden tot betrouwbare, hoogwaardige diensten als onze grotere klanten,” stelt Nando Cesarone, president van UPS International.

E-fulfilment: dit is het dit zijn de feiten


E-fulfilment. Wie zijn de spelers, waar liggen de grootste uitdagingen en hoe kun je die aanpakken? Analyse, achtergrond en praktische oplossingen over misschien wel de snelst groeiende tak in de logistieke sector.

Zo staat het ervoor >>>

Groei crossborder e-commerce

Volgens de Europese Commissie exporteerden de EU-landen in 2018 voor bijna 2 biljoen euro aan goederen naar de rest van de wereld. Cesarone: “We weten dat de internationale online verkoop naar verwachting 20% zal uitmaken van de e-commerce tegen 2022. Deze UPS Economy-service biedt micro-multinationals een betere kans om verdere internationale groeimogelijkheden te benutten.”

 

Lees ook
Crossborder e-commerce: 4 tips om succesvol te zijn

 

UPS Economy, dat in juli 2019 voor het eerst werd gelanceerd, biedt klanten meer flexibiliteit doordat klanten kunnen kiezen tussen verzending met betaalde of onbetaalde invoerrechten. Dit wordt gecombineerd met een tracking systeem van de leveringsmomenten.

Lees ook
UPS nieuwste superhub in Eindhoven: alle ins en outs

Reageer op dit artikel