nieuws

Bol.com levert nu ook op zaterdag binnen 2 uur

Distributie 949

E-commerce klanten in Amsterdam hoeven niet lang te wachten op hun nieuwste FIFA spel. Gelijktijdig met de lancering van het nieuwe computerspel breidt bol.com zijn 2 uurs levering dienst uit.

Bol.com levert nu ook op zaterdag binnen 2 uur

Klanten kunnen nu ook op zaterdag van de 2 uurs levering optie gebruik maken. Dat betekent dat klanten van bol.com in grote delen van Amsterdam nu zes dagen in de week binnen 2 uur hun pakketten geleverd kunnen krijgen.

Last mile uitbreiding

De uitbreiding van de last mile dienst komt ruim een jaar nadat Huub Vermeulen de bezorgoptie aankondigde. Hij valt tegelijk met de lancering van het computerspel FiFA 20. Klanten die op zaterdag tussen 10.00 en 15.00 uur een bestelling plaatsen, kunnen deze vanaf nu binnen 2 uur in huis hebben. De twee-uursdienst geldt voor alle postcodes binnen de ring A10, ’t IJ en alle 1090-postcodes.

 


Bezorging wordt gedaan door PostNL in elektrische bakfietsen. De fietsen worden geladen in de hub van logistieke dienstverlener Deudekom in Duivendrecht. Hier liggen e achtduizend populairste producten van het platform opgeslagen. Klanten betalen 7,50 euro voor de snelle dienst. Leden met een voordeelbundel Select betalen geen extra bezorgkosten.

E-fulfilment: dit is het dit zijn de feiten


E-fulfilment. Wie zijn de spelers, waar liggen de grootste uitdagingen en hoe kun je die aanpakken? Analyse, achtergrond en praktische oplossingen over misschien wel de snelst groeiende tak in de logistieke sector.

Zo staat het ervoor >>>

Reageer op dit artikel