nieuws

Nabuurs implementeert nieuwe boordcomputeroplossing

Distributie 1748

Nabuurs heeft gekozen voor een nieuwe boordcomputeroplossing voor al haar divisies. De keuze moet de dienstverlening van de logistieke dienstverlener verder verbeteren en efficiënter maken.

Nabuurs implementeert nieuwe boordcomputeroplossing

Nabuurs dat gespecialiseerd is in FCMG in food, horeca en retail heeft na een intensieve testperiode gekozen vopor Logi-App. Momenteel wordt de boordcomputeroplossing  uitgerold binnen het retail netwerk onder de entiteit Van Opzeeland. De verwachting is dat eind 2019 alle divisies voorzien zijn van de Logi-App.

Dennis Wennekers – service delivery manager bij Nabuurs: “ Nabuurs heeft voor de Logi-App gekozen omdat alle operaties ondervangen worden in één oplossing. Hierdoor is ontwikkeling en beheer zeer efficiënt, aangezien er maar één (Logi-)app nodig is. Deze past zich automatisch aan de activiteit aan, die op dat moment ondersteund moet worden. Verder is de hoge flexibiliteit binnen een standaard product een belangrijk voorwaarde om een dynamisch bedrijf als Nabuurs te ondersteunen.”

Lees ook
Gebrek aan digitalisering kost Nederlandse transportbedrijven kostbare omzet

 

Dennis Weijers, chauffeur bij Van Opzeeland: “Met name de flexibiliteit van het product bevalt ons goed. Zo is het mogelijk om extra informatie te ontvangen zoals locatiegegevens of de originele opdracht in PDF vorm. Bovendien krijgen we een melding als we tegen onze rijtijd aanzitten waardoor ritten sneller door een collega chauffeur overgenomen kunnen worden. Een volgende stap is het activeren van de scanoptie en het uiteindelijk volledig papierloos werken.”

 

 

Reageer op dit artikel