nieuws

Nieuw platform helpt ondernemers bij aanschaf en configuratie bedrijfswagen

Distributie 424

Er is een nieuw online platform gelanceerd dat ondernemers helpt bij het maken van de juiste keuzes in het aanschaf- en opbouwtraject van bedrijfswagens. JouwBedrijfswagen richt zich op de zelfstandig ondernemer en mkb-er die zich oriënteert op een bestelauto, pick-up, elektrische bus of een andere bedrijfswagen tot 7,5 ton.

Nieuw platform helpt ondernemers bij aanschaf en configuratie bedrijfswagen

De website JouwBedrijfswagen.nl biedt ervaringsverhalen van collega-ondernemers uit verschillende branches, helpt specifieke vragen te beantwoorden en biedt informatie, nieuws en tips. De leiding van het platform is in handen van Eline de Vries (31). Naast haar werkzaamheden voor JouwBedrijfswagen is ze zelfstandig ondernemer en freelance redacteur met veel vlog-ervaring. De wereld van wielen is haar niet vreemd. De Vries is sinds kort ook het nieuwe gezicht van RTL Transportwereld.

JouwBedrijfswagen op Transport Compleet

Wat doet JouwBedrijfsauto nam vorige week een kijkje op de vakbeurs Transport Compleet en scande daar alle noviteiten op bedrijfswagen-gebied. Bekijk het filmpje.

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten, filmpjes en artikelen van JouwBedrijfswagen? Abonneer u dan op de tweewekelijkse nieuwsbrief. Het platform is ook te volgen via InstagramFacebookTwitter en LinkedIn.

JouwBedrijfswagen is een nieuwe loot aan de boom van uitgeverij Vakmedianet, dezelfde uitgeverij waar Logistiek deel van uitmaakt. Daar waar het kan zal er dan ook worden samengewerkt tussen de redacties.

Reageer op dit artikel