nieuws

Bol.com verhoogt last mile service ‘Vandaag Bezorgd’

Distributie 2178

Bol.com rekt de uiterste besteltijd op voor de service Vandaag Bezorgd in Nederland. De nieuwe last mile service luidt: tot 14.00 bestellen is vandaag nog in huis.

Bol.com verhoogt last mile service ‘Vandaag Bezorgd’

Vanaf nu geldt ‘voor 14.00 uur besteld, vandaag nog in huis’. Met het vernieuwde Vandaag Bezorgd wil bol.com online winkelen nog makkelijker en leuker maken. De service is gratis voor alle leden van bol.com Select. Hiervoor werkt de e-commerce gigant samen met Red je pakketje.

Last mile optie gratis voor leden

Vandaag Bezorgd geldt voor de 350.000 meest bestelde artikelen bij bol.com, voor klanten te herkennen aan het ‘Select’-label. De service is beschikbaar voor heel Nederland en is gratis voor leden van bol.com Select. De kosten voor niet-Select leden zijn 3,49 euro. Bol.com streeft ernaar om Vandaag Bezorgd ook zo snel mogelijk beschikbaar te stellen voor klanten in België.

 

Lees ook
Autonome robots veranderen ‘complexe’ last mile drastisch

 

Samenwerking met Red je Pakketje

Olaf van den Brink, director Logistiek van bol.com: “Wij zoeken bij iedere service die we onze klanten bieden een partner die de expertise heeft om ons zo kwalitatief en efficiënt mogelijk te helpen bij de uitvoering. Waarom zouden we het zelf doen als iemand anders de kennis, ervaring en infrastructuur al heeft? In Red je Pakketje zien we vanwege hun expertise in bezorging op dezelfde dag een ideale partner voor de uitvoering van onze versnelde service Vandaag Bezorgd.”

Naast een samenwerking met Red je Pakketje werkt bol.com voor het overgrote deel van de pakketbezorging in Nederland en België samen met PostNL. Voor grote artikelen is Dynalogic de vaste partner. Bpost levert in België voor bol.com bij de afhaalpunten.

 

Reageer op dit artikel