nieuws

Quicargo breidt uit naar België en Duitsland dankzij kapitaalinjectie

Distributie 1049

De Nederlandse startup Quicargo heeft €900.000 opgehaald bij een groep van Duitse en Nederlands logistieke experts en investeerders. De kapitaalinjectie maakt de weg vrij voor expansie naar Duitsland en België.

Quicargo breidt uit naar België en Duitsland dankzij kapitaalinjectie

8 maanden na de lancering in Nederland, slaat Quicargo zijn vleugels al uit naar het buitenland.  Het online platform dat lading en vrachtwagens aan elkaar koppelt,  heeft zijn zinnen gezet op België en Duitsland.

Logistieke hubs regio Antwerpen en Ruhrgebied

Een kapitaalinjectie maakt de expansie mogelijk. Quicargo haalde recent 900.000 euro groeigeld op bij  Duitse en Nederlands logistieke experts en investeerders. In België start de tinder van de transport in de regio Antwerpen-Gent. Het Ruhrgebied is de landingsplek in Duitsland.

Groeicijfers Quicargo

Quicargo is in Nederland van start gegaan in september 2017, Sindsdien groeit het aantal transporten en de omzet met gemiddeld 27% per maand, oplopend tot duizenden transacties, claimt het bedrijf. De startup verbindt momenteel 1.000 ondernemingen met ongeveer 5.000 vrachtwagens van 200 transporteurs. Tot nu heeft Quicargo tot 120.000 km aan lege vrachtwagenruimte op de weg bespaard en zo CO2-uitstoot binnen ons gebruikersnetwerk met 3% verlaagd.

 

Reageer op dit artikel