nieuws

De Winter Logistics verduurzaamt wagenpark

Distributie 1920

De Winter Logistics verduurzaamt zijn wagenpark met New Generation Scania vrachtwagens. De eerste vijf nieuwe trekkers zijn onlangs afgeleverd.

De Winter Logistics verduurzaamt wagenpark

Over een periode van twee jaar schaft De Winter 19 zogenoemde ‘new generation’ vrachtwagens aan van de Zweedse truckbouwer.  Dat gamma werd eind vorig jaar nog gecomplementeerd met de L serie voor duurzaam stadsvervoer.

 

Het rijcomfort en het lage brandstofverbruik hebben de doorslag gegeven. De lagere CO2 uitstoot helpt de onderneming bij het realiseren van haar MVO-doelstellingen. De totale order van negentien voertuigen omvat zowel trekkers als bakwagens. De trekkers zijn alle uitgerust met de P-slaapcabine en de 410 pk SCR-only motor. De bakwagens krijgen de P-dagcabine en de 360 pk 9-liter motor; eveneens SCR-only.

 

 

 

De nieuwe moderne voertuigen zijn alle ‘connected’ en bieden De Winter uitgebreide beheersinformatie om de inzet van de trucks zo duurzaam mogelijk te maken. Bij de aflevering van de vrachtauto’s maakt het bedrijf gebruik van de gratis chauffeurstraining.

De Winter Logistics is specialist in de agrologistiek.

Reageer op dit artikel