nieuws

Greetz kiest voor same day delivery

Distributie 2134

Greetz kiest voor same day delivery

Cadeauservice Greetz gaat samenwerken met same day bezorgdienst Red je Pakketje. Vanaf begin januari kunnen alle pakketten dezelfde dag binnen Nederland worden bezorgd.

De klanten van Greetz kunnen op werkdagen tot 13:00 uur kiezen voor bezorging op dezelfde dag. Het gaat bij dit soort pakketten om de gehele cadeauservice van Greetz, zoals taarten, bloemen, ballonnen, dranken en andere gepersonaliseerde cadeaus.

Hoog afleverpercentage

“Met Greetz kan je altijd en overal op een unieke en impactvolle manier iemand verrassen, zelfs tot het laatste moment. Same Day Delivery is daarom ook erg belangrijk voor onze propositie”, zegt Simen Schimmel, oprichter en directeur van Greetz. “Zeker omdat attent zijn vaak impuls gedreven is. Daarbij is bijvoorbeeld een verjaardagscadeau alleen op de dag van de verjaardag relevant, daarna niet meer. Het hoge afleverpercentage van Red je Pakketje’s Same Day Delivery sluit hier dan ook goed op aan.”

Koppeling verzendsoftware

Greetz en Red je Pakketje hebben samen geïnvesteerd in een koppeling met de verzendsoftware van Paazl. Hierdoor is de dienst van Red je Pakketje beschikbaar geworden voor alle webshops die gebruik maken van Paazl.

Lees ook: Red je Pakketje start met zaterdagavondbezorging

Reageer op dit artikel