nieuws

Red je Pakketje start met zaterdagavond bezorging

Distributie 5062

Same day bezorgdienst Red je Pakketje levert vanaf nu ook pakketjes op zaterdagavond aan huis.

Red je Pakketje start met zaterdagavond bezorging
Oprichter Sam Rohn van Red je Pakketje bij een van de bezorgbusjes van het groeiende wagenpark

Het aantal online aankopen in Nederland groeit sterk. Om de pakketjes daadwerkelijk bij de klant te krijgen vormt Red je Pakketje een van de fysieke verbindingen tussen de webwinkels en de klant. De last mile dienstverlener merkte dat er vraag is vanuit de markt voor bezorging op zaterdagvond. ‘’Steeds vaker kregen wij vanuit onze klanten het signaal om ook op zaterdagavond te bezorgen”, aldus Renno Welberg, CCO bij Red je Pakketje. “We zijn daarmee aan de slag gegaan en hebben de mogelijkheden onderzocht. We hebben enorm veel plannen met betrekking tot de groei van onze onderneming, maar hebben deze uitbreiding in onze dienstverlening voorrang gegeven.”

Van pilot naar reguliere dienst

Vier weken heeft Red je Pakketje een pilot gedraaid op zaterdagavond. Vanaf nu mag de zaterdagavond bezorging als reguliere dienst worden gezien. De bezorgtijden liggen tussen 17:00-22:00 uur zoals ook op de doordeweekse avonden. De nieuwe dienst is beschikbaar in het hele land, met uitzondering van de Waddeneilanden.

200 chauffeurs nodig

Het bedrijf denkt ook na over bezorging op de zondagavond, zodat op termijn de pakketdienst 7 avonden per week beschikbaar is. Door de algehele groei van de onderneming werft Red je Pakketje momenteel 200 nieuwe chauffeurs.

Lees ook: Tekort aan chauffeurs als blaadjes aan een boom… 

Reageer op dit artikel