nieuws

Ekoplaza gaat landelijk bezorgen met PostNL

Distributie 1440

Ekoplaza gaat landelijk bezorgen met PostNL
Eerder dit jaar is Ekoplaza begonnen om In Zwolle de boodschappen binnen 2 uur per fiets te bezorgen.

Ekoplaza gaat landelijk thuisbezorgen en komt met een ‘to go’ winkelconcept. Dat werd bekendgemaakt tijdens het PostNL event The Future of Food Commerce in Amsterdam.

Eerst bezorgde Ekoplaza alleen op geselecteerde locaties, nu worden de gaten in het land ingevuld in samenwerking met PostNL. Naast de uitbreiding van thuisbezorging introduceert Ekoplaza deze week een nieuw winkelconcept ‘Ekoplaza to Go’. “Onder het mom ‘fail fast, learn from it’ proberen wij een kleinere winkel van 140 vierkante meter met meer ready to eat producten’, zegt Erik Does, ceo van Ekoplaza, zo meldt Twinkle.nl. “Wij geloven met de groei van online verkoop niet meer in die hele grote winkels.”

Thuisbezorgen

Het wordt ook mogelijk om online bestelde artikelen af te halen in de Ekoplaza to Go. “We hebben de multichannel strategie hier ook doorgevoerd”, aldus Does. Er komt ook nog een app aan waar straks mee kan worden besteld.
Ekoplaza startte in juli al met het binnen twee uur thuisbezorgen van producten in Zwolle. Dit doet het bedrijf met de startup SuperBuddy.

Lees ook het praktijkverhaal: Ekoplaza succesvol met nieuwe winkelbevoorrading >> 

Reageer op dit artikel