nieuws

Ctac breidt uit met TMS

Distributie 1739

Ctac breidt uit met TMS

Ctac gaat een samenwerking aan met softwareorganisatie TranspariX TM. Hierdoor breidt Ctac zijn dienstverlening uit met transportmanagement.

Ctac koos voor TranspariX TM vanwege de manier waarop dit bedrijf koppelt met grotere ERP- en WMS-pakketten. Daarnaast biedt de oplossing van TranspariX TM (Transparix) veel functionaliteit voor het operationele en financiële transportmanagementproces.

TranspariX TM maakte samen met Ctac een koppeling met SAP. Daarbij gaan alle zendingen via gecertificeerde integraties naar Transparix voor het bepalen van de optimale vervoerder en de bijbehorende precalculatie van transportkosten.

Meerwaarde

Richard Haeger, oprichter van TranspariX TM: “De combinatie van business- en IT-cloudkennis van Ctac vult onze kennis over transport en IT fantastisch aan en biedt onze gezamenlijke klanten duidelijk meerwaarde.”

Marco Kortekaas, Business Strategy Manager van Ctac: “We hebben gekozen voor TranspariX TM, omdat deze partij snel en eenvoudig kan schakelen met onze eigen cloudinfrastructuur, en naast SAP ook met andere pakketten. We delen een aantal klanten en die samenwerking bevalt ons en de klanten heel goed.”

 

Reageer op dit artikel