nieuws

TomTom Telematics erkend als snelstgroeiende leverancier

Distributie

TomTom Telematics erkend als snelstgroeiende leverancier

TomTom Telematics is door M2M/IoT-marktanalist Berg Insight erkend als Europa’s grootste en snelstgroeiende leverancier van fleet management-oplossingen.

Deze resultaten zijn bevestigd in de onlangs gepubliceerde tiende editie van het rapport Berg Insight Fleet Management in Europe. Dit rapport laat zien dat de Europese markt voor fleet management een groeiperiode heeft ingezet die naar verwachting enkele jaren gaat duren. “Het aantal fleet management-systemen dat actief in gebruik is, groeit naar verwachting jaarlijks met 15,1 procent van 4,4 miljoen units aan het eind van 2014 naar 8,9 miljoen in 2019. TomTom Telematics was de snelstgroeiende leverancier in 2014 en is nu de duidelijke leider op de Europese markt voor fleet management”, aldus Johan Fagerberg, CEO van Berg Insight.

Grootste klantengroep

Door meer dan 520.000 voertuigen wereldwijd te bedienen en bestuurders in meer dan zestig landen te ondersteunen, heeft TomTom Telematics de grootste klantengroep als het gaat om abonnementen voor fleet management-diensten in Europa. Het bedrijf is tegelijkertijd een van de meest toonaangevende leveranciers wereldwijd van telematica-oplossingen.

“Wij geloven sterk in de kracht van leiderschap in combinatie met continue innovatie”, zegt Thomas Schmidt, Managing Director van TomTom Telematics. “Ons open telematica-serviceplatform WEBFLEET is de kern van ons succes en biedt krachtige prestaties, efficiencyverbetering en een snelle return on investment voor onze klanten.”

Onderscheidingen

WEBFLEET biedt klanten ISO 27001:2013-gecertificeerde niveaus van databeveiliging, -kwaliteit en -beschikbaarheid, wat onlangs werd herbevestigd in een audit. ISO 27001:2013 is een van de meest strikte certificeringen voor informatiebeveiligingsvoorzieningen. Het platform kreeg al diverse internationale onderscheidingen. TomTom Telematics werd ook uitgeroepen tot Best Vehicle System Integrator door TU-Automotive als erkenning voor zijn open platform. Met meer dan 350 partners heeft TomTom Telematics het grootste partner-ecosysteem.

Reageer op dit artikel