nieuws

DHL levert pakketten af op metrostations

Distributie

DHL levert pakketten af op metrostations

Tijdens je metroreis een pakketje ophalen of afleveren? Vanaf vandaag kan dat op de Rotterdamse metrostations Beurs en Rotterdam Centraal.

DHL heeft  pakketkluizen op de metrostations geplaatst waar consumenten hun pakketjes kunnen afhalen of afleveren.  Met deze kluiswanden vergroot DHL Parcel de mogelijkheden voor met name online shoppers om zelf te bepalen waar en wanneer men zijn pakket laat afleveren.

Andere stations

De Parcelstations in Rotterdam maken deel uit van een twintigtal Parcelstations die DHL momenteel plaatst in Nederland. De komende periode onderzoeken DHL en RET op welke andere metrostations nog meer Parcelstations geplaatst kunnen worden.

Samenwerking de Buren

De kluizen op de metrostations is een coöperatie met de Buren waarmee DHL sinds eind vorig jaar samenwerkt.  DHL Parcel zet de kluiswanden van de Buren in naast de eigen infrastructuur (parcell shops).

Reageer op dit artikel