nieuws

Transvision komt in handen van AMCS

Distributie

Transvision komt in handen van AMCS

AMCS Group, wereldwijd marktleider in ERP-software voor de afval- en recyclingbranche heeft het Deense softwarebedrijf Transvision overgenomen.

Door de overname van Transvison denkt AMCS een krachtige platform te kunnen bieden. Transvision en AMCS waren de afgelopen jaren al zakenpartners, waardoor AMCS en haar klanten uit ervaring op konden doen met de geïntegreerde Transvision software met het AMCS platform.

Transportmanagement

AMCS software beheert alle belangrijke bedrijfsprocessen binnen de afval- en recyclingbranche van klantverwerving, serviceovereenkomsten, orderaanname, real-time routeplanning en tracking, weegbrugmanagement, klantfacturering tot managementrapportage. De productmogelijkheden van Transvision zijn van fundamenteel belang voor AMCS om volledig unieke oplossingen in routing- en transportmanagement aan te bieden, waarmee een nog grotere meerwaarde wordt gecreëerd voor haar klanten. Marolein Lijten, marketingmedewerker bij Transvision  laat op de beurs ICT&Logistiek weten dat er voorlpig niets gaat veranderen. De naam en de producten blijven. Wel zullen de producten van beide bedrijven integreren waardoor er een overkoepelend systeem op de markt komt.

Groeikansen

“AMCS richt zich vandaag de dag op de afval- en recyclingbranche,” vervolgt Jimmy Martin, “Transvision opereert in een aantal andere branches en haar leidende positie binnen deze sectoren introduceert nieuwe groeikansen voor de gehele groep”. Managing Director Ole Kessel van Transvision: “Het potentieel van onze producten is enorm en ik geloof erin dat we met AMCS het potentieel hebben om onze positie wereldwijd te maximaliseren. AMCS en Transvision hebben klanten in 19 landen.

Reageer op dit artikel