nieuws

Transics breidt boordcomputergamma uit

Distributie

Transics breidt boordcomputergamma uit

Fleetmanagementspecialist Transics introduceert de TX-GO, een truckonafhankelijke intelligente boordcomputer voor vlootbeheer zonder display.

Het grote verschil met bestaande Transics-oplossingen is dat TX-GO niet over een display beschikt. Zo is het de ideale oplossing voor transporteurs die meer willen dan een tracer, maar niet per se  directe interactie met de chauffeur of behoefte hebben aan het doorsturen van de planning of geïntegreerde navigatie.

TX-GO registreert posities en aantal gereden kilometers en dankzij de koppeling met de digitale tachograaf biedt hij real-time zicht op informatie zoals rij- en rusttijden of activiteitenstatus van de tachograaf. Daarnaast is de tachograaf op afstand uitleesbaar TX-GO is geïntegreerd met Transics’ backofficeplatform, TX-Connect, zodat alle informatie gevisualiseerd wordt op kantoor. Aan de hand van bijvoorbeeld het rijtijdenoverzicht kunnen planners proactief optreden en zo efficiënt mogelijk de transportopdrachten inplannen.
Kiest de transporteur voor een koppeling van TX-GO met de CAN-Bus, dan kan hij ook het rijgedrag van de chauffeurs monitoren. TX-GO is vanaf deze zomer beschikbaar.

Reageer op dit artikel