nieuws

KLG Europe kiest GreenCat als IT partner

Distributie

KLG Europe kiest GreenCat als IT partner
KLG-Europe

Groupagevervoerder en logistiek dienstverlener KLG Europe heeft voor GreenCat als strategisch IT partner gekozen. De keuze kwam tot stand na een uitgebreide selectieprocedure.

Een doorslaggevende factor was onder andere het TMS Cat4RoadHaulier systeem van GreenCat (onderdeel van de Groeneveld Groep). Dit TMS, aangevuld met de Cat4Web module voor webbased orderboeking en track&trace wordt ingezet in Nederland (Venlo en Eersel) en Roemenie (6 vestigingen). Na de implementatiefase zal ingebruikname gefaseerd plaatsvinden in de loop van 2010.

 

Open architectuur

De open architectuur van dit TMS is gebaseerd op workflow- en event management en beschikt volgens GreenCat over een gebruiksvriendelijk planbord. KLG Europe is een logistieke dienstverlener met ruim 600 personeelsleden in Nederland, Engeland en Roemenie. Behalve de warehousing in Nederland en Roemenie ( ruim 100.000 m2) is de onderneming actief in groupage- en deelzendingen door geheel Europa.

Reageer op dit artikel